KOTISIVU MUSIIKKI AVAIMET SISUSTUS VALOKUVAUS HÄÄT VAUVAT  TAIDE   KOIRAT SHOP

Musiikin synty  CD esittelyt  Sanat  Nuotit  Keikat  Keikalta  Julisteet  Videot   Net Shop

 
     

Videon latautumista odotellessasi, voit lukea taustatietoa videon synnystä...

Kuvauspaikka: Erikoisen kaunis metsä järven rantamilta löytyi Pieksämäeltä. Auringonlaskun aikana Kuosmasen ammattitaitoiset veljekset kuvasivat materiaalin videota varten.

Kappaleen tausta: Kerran oli mies, joka tiesi totuuden, muttei välittänyt siitä. Hänellä oli hyvä onnellinen perhe, mutta hän ajatteli vain itseään ja lähti maailmalle. Hän tuhlasi kaiken omaisuutensa ja eli kuin pellossa välittämättä mistään tai kenestäkään. Sitten rahat loppuivat ja hän sai lopulta työtä enää sikopaimenena. Poika, joutui syömään sikojen ruokaa, kunnes hän meni itseensä ja ymmärsi, mitä oli tehnyt. Hän ymmärsi, miten väärin hän oli elänyt ja tuottanut murhetta ja tuskaa isälleen. Poika ajatteli, jospa isä palkkaisi minut edes palvelijakseen, olisin onnellinen. Tästä jatkaa lääkäri Luukas:

Minä nousen ja menen isäni tykö ja sanon hänelle: Isä, minä olen tehnyt syntiä taivasta vastaan ja sinun edessäsi enkä enää ansaitse, että minua sinun pojaksesi kutsutaan; tee minut yhdeksi palkkalaisistasi.'

Ja hän nousi ja meni isänsä tykö. Mutta kun hän vielä oli kaukana, näki hänen isänsä hänet ja armahti häntä, juoksi häntä vastaan ja lankesi hänen kaulaansa ja suuteli häntä hellästi.

Mutta poika sanoi hänelle: 'Isä, minä olen tehnyt syntiä taivasta vastaan ja sinun edessäsi enkä enää ansaitse, että minua sinun pojaksesi kutsutaan'.

Silloin isä sanoi palvelijoilleen: 'Tuokaa pian parhaat vaatteet ja pukekaa hänet niihin, ja pankaa sormus hänen sormeensa ja kengät hänen jalkaansa; ja noutakaa syötetty vasikka ja teurastakaa. Ja syökäämme ja pitäkäämme iloa, sillä tämä minun poikani oli kuollut ja virkosi eloon, hän oli kadonnut ja on jälleen löytynyt.' Ja he rupesivat iloa pitämään. Luuk.15:18-24

Kaikki, jotka haluavat sydämestään katua ja palata Jeesuksen luo, saavat tulla. Vielä on armon aika, vielä on aikaa palata Jumalan luo, joka ei pakota ihmistä mihinkään, vaan kutsuu jokaista 2-3 kertaa hänen elämässään luokseen, toisten esimerkin, elämän kohtaloiden ja Jumalan Sanan kautta. Onko tänään sinun aikasi palata Jumalan luo, joka rakastaa sinua enemmän kuin mikään tai kukaan koskaan maailmassa?

Mia kertoo: "Sinä, jota on sorrettu, alaspainettu tai petetty. Sinä, joka olet taakoitettu, murheellinen ja tunnet itsesi arvottomaksi. Sinulle olen tehnyt tämän laulun Jumalan kutsuna, tulla Hänen lähelleen, jotta Hän voisi rakastaa sinua. Hän on nähnyt kyyneleesi ja tietää tuskasi, mutta ne tulevat muuttumaan iloksi, kun Hän saa sulkea sinut syliinsä..."

 

 

 

kuuntele musiikkinäytteitä.. www.hitsound.fi/listenfi.htm

tilausmahdollisuus  TÄÄLLÄ

 

 

Mia Joki

'Hän tahtoo sut lähelle'

CD:ltä:

'Kuin kyyhkynen'

Videon julkaisupäivä: 25.5.2010

              Videovalikko

Musiikin synty  CD esittelyt  Sanat  Nuotit  Keikat  Keikalta  Julisteet  Videot   Net Shop

KOTISIVU MUSIIKKI AVAIMET SISUSTUS VALOKUVAUS HÄÄT VAUVAT  TAIDE   KOIRAT SHOP